Wanneer er iemand overlijdt brengt dit voor de directe omgeving een ondraaglijk verdriet met zich mee. Ellen zingt met regelmaat bij uitvaarten in de kerk of in een crematorium. Door liederen ten gehore te brengen die doen herinneren aan de overledene, kan Ellen een positief steentje bijdragen aan het rouwproces. Nabestaanden zijn na afloop vaak erg dankbaar voor het overbrengen van de juiste emotie.

De liedkeuze bij een afscheid is meestal erg persoonlijk; het hoeft niet per se muziek te zijn die het verdriet beschrijft: met regelmaat zingt Ellen juist vrolijke muziek, die de nabestaanden positief herinnert aan de tijd met de overledene. Dit is uiteraard afhankelijk van de wensen van  alle betrokkenen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie liederen die passen bij een afscheid. Kijk voor de gehele lijst bij het repertoire. Als het gewenste lied niet bij in het repertoire te vinden is, kun je contact opnemen met Ellen. Hoogstwaarschijnlijk is het geen probleem om het in te studeren. Wil je weten hoe Ellens muziek klinkt? Er zijn ruim twintig opnames te vinden bij audio/video.

Muziek die erg geschikt is voor uitvaarten:

  • Ave Maria (Schubert)
  • The Rose (Bette Midler)
  • Wind beneath my wings (Bette Middler)
  • Here without you (Three Doors Down)
  • The second you sleep (Saybia)