De geboorte van jullie kind is een heel speciaal moment in je leven. De speciale band met het kleine kindje is moeilijk uit te leggen aan anderen. Er zijn dan ook vele zangers en zangeressen die geprobeerd hebben hun gevoelens rondom de geboorte van hun kind te verwerken in een lied. Ellen zingt deze liedjes regelmatig bij doopvieringen en babyborrels om de blijdschap rondom de geboorte van een nieuw leven te onderstrepen.

Wat maakt de muziek van Ellen zo bijzonder? Omdat Ellen zichzelf begeleidt op de gitaar, Is elk optreden uniek. Een doopviering vindt vaak plaats in een klein gezelschap. Ellen  gebruikt dan geen geluidsversterking (zoals een microfoon), wat het optreden een intieme sfeer geeft.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie liederen. Kijk voor de gehele lijst bij het repertoire. Wil je weten hoe Ellens muziek klinkt? Er zijn  ruim twintig opnames te vinden bij audio/video. Als jullie favoriete lied niet bij in het repertoire te vinden is, kun je contact opnemen met Ellen. Hoogstwaarschijnlijk is het geen probleem om het voor jullie in te studeren.

De volgende liedjes worden vaak aangevraagd voor een doop of babyborrel:

  • Nu dat jij er bent (Trijntje Oosterhuis)
  • Niemand zo trots als wij (Jan Smit)
  • Isn’t she lovely (Stevie Wonder)
  • The gift you are (John Denver)
  • Slaap maar (Marco Borsato)