Feest! Live muziek tijdens een borrel, diner of feestje.

Het komt steeds vaker voor dat ik word gevraagd om te komen zingen tijdens een borrel, diner of feestje. Wil je jouw diner net wat extra’s geven, dan is live muziek altijd een goede keuze! Tijdens deze gelegenheden neem ik altijd een geluidsinstallatie mee, zodat ik het volume goed kan afstemmen op het publiek en de setting.

200+

Liedjes

7

Talen

300+

Optredens

Breed repertoire

Door de vele verzoekjes de afgelopen jaren, is mijn repertoire erg gegroeid. Ook de diversiteit is groot: van Elvis Presley en The Beatles tot Coldplay en Dua Lipa. Door het ruime repertoire is het geen probleem om de muziekkeuze af te stemmen op het publiek en de gelegenheid. Meestal speel ik sets van 50 minuten, maar andere tijdsblokken zijn uiteraard ook mogelijk. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Hoe gaat het boeken in zijn werk?

Allereerst is het vastleggen van de datum en het tijdstip het belangrijkst, daarna is er voldoende tijd voor de details

Het optreden

Tijdens de afspraak zorg ik dat ik alle informatie voor de dag zelf verzameld heb. Ik zorg altijd dat ik minimaal 30 minuten van tevoren aanwezig ben om de ruimte te bekijken en alles klaar te zetten.

Contact via mail, telefoon of What’s app

Ben je geïnterneerd in mijn muziek? Dan kun je altijd contact opnemen. Op dat moment kan ik extra informatie geven over de mogelijkheden en een offerte maken

Afspraak plannen?

Wanneer je besluit te boeken, en de datum is beschikbaar, dan leg ik die voor je vast. De exacte invulling (bijvoorbeeld welk genre muziek, hoeveel tijdsblokken, etc.), volgen dan meestal tijdens een afspraak. Dat kan telefonisch of bij mij thuis.

Testimonials, wat vinden klanten van mijn muziek?

Lieve Ellen,

Ons bruiloftsfeest mocht door Corona helaas niet groots gevierd worden, maar jij hebt het voor 300% goedgemaakt! Onze gasten hebben genoten van jouw muziek tijdens het diner, het had niet beter gekund. Je bent top!

Angélique en Nicolas

Lieve Ellen,

We hebben op 5 augustus echt de mooiste dag van ons leven beleeffd met alle belangrijke mensen om ons heen. Met jou erbij tijdens de cermonie en de borrel was het echt PERFECT! Dankjewel voor alles!

Mark & Mayra

Beste Ellen,

Ik wil je nogmaals bedanken voor de sfeervolle muziek tijdens de barbecue van ons bedrijfsuitje! Het zorgde echt voor extra gezelligheid en wat hebben we gelachen toen iedereen ging meezingen! In de toekomst zal ik zeker weer aan je denken als ik een feestje organiseer!

Wendy

Live muziek tijdens een borrel, diner of feest!

Vanaf €350,-

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem contact op