Muziek bij huwelijk, Live muziek tijdens de wettelijke of kerkelijke ceremonie?

Steeds meer mensen kiezen voor live muziek tijdens de trouwceremonie. Het blijft voor mij erg leuk om op zo’n speciaal moment muziek te mogen maken die het bruidspaar zelf uitgekozen heeft. Tijdens een wettelijk huwelijk zing ik meestal vier liedjes (binnenkomst, na de speech, tijdens het tekenen en een slotlied) en in de kerk zijn het er iets meer. Door zonder geluidsinstallatie te zingen, blijft de setting intiem en dat past goed bij deze gelegenheid.

200+

Liedjes

7

Talen

300+

Optredens

Welke liedjes wil je horen?

Zoetsappige liefdesliedjes? Of de plaat waarop voor het eerst gekust werd? Tijdens de trouwceremonie is alles mogelijk qua muziek, maar het moet vooral jullie keuze zijn! Ik vind het erg belangrijk om samen te zoeken naar de liedjes die het beste passen bij het gevoel van de trouwdag. Het komt dan ook regelmatig voor dat ik nieuwe liedjes instudeer voor bruidsparen, waardoor de muziek 100% maatwerk is!

Gitaar en zang

Tijdens mijn optredens begeleid ik mezelf altijd op gitaar. Zelf vind ik dat de prettigste manier om het gevoel van het lied over te brengen. De akoestische setting zorgt ook direct voor een intieme sfeer!

Ruim repertoire!

Inmiddels heb ik ruim 200 liedjes in mijn repertoire, dus er is genoeg te kiezen! En als jullie favoriet er niet tussenstaat, kan ik die (bijna) altijd voor jullie instuderen.

Prijzen

Vanaf €325,- zing ik vier liedjes tijdens een trouwceremonie. Neem gerust contact op voor een gedetaileerde offerte en de mogelijkheden.

Afspraak plannen?

Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een afspraak te plannen om de mogelijkheden te bespreken en muziek live te horen.

Lorm Ipsum dolor sit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorm Ipsum dolor sit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

Lorm Ipsum dolor sit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ervaringen van bruidsparen

Sprakeloos waren wij op 5 september toen jij bij ons huwelijk de ceremonie compleet maakte! Wauw, wat was het prachtig… jouw mooie stem zorgde voor heel veel kippenvel bij ons en alle gasten!

Ingrid & Andy

Geweldig hoe jij met jouw zang onze huwelijksmis compleet en persoonlijk wist te maken! We hebben alleen maar complimenten ontvangen en voden het zelf ook meer dan geweldig. Ook de kennismaking en het gemak waarmee je je gitaar pakt, dat was helemaal super!

Véronique & Gido

We hoorden je voor het eerst zingen tijdens het huwelijk van vrienden. Toen wist je ons al te raken met je geweldige stem! Het was voor ons meteen duidelijk dat we jou ook op onze trouwdag wilden hebben. En het was wederom helemaal fantastisch! Dankjewel Ellen!

Jos & Nathalie

Hoe gaat het boeken van live muziek in zijn werk?

Het vastleggen van de datum en het tijdstip is eigenlijk het belangrijkst, de rest volgt daarna vanzelf!

De echte voorbereiding!

Het liefst weet ik zes weken voor jullie huwelijk welke liedjes ik mag gaan spelen, zodat ik voldoende tijd heb om alles in te studeren. Uiteraard kan het in overleg ook binnen een korter tijdsbestek. Op de dag zelf ben ik altijd minimaal een half uur van tevoren aanwezig om de laatste praktische zaken door te spreken met de ceremoniemeester, de pastoor of de trouwambtenaar.

Contact via mail, telefoon of What’s app

Ben je geïnterneerd in mijn muziek? Dan kun je altijd contact opnemen. Op dat moment kan ik extra informatie geven over de mogelijkheden en een offerte maken.

Afspraak plannen?

Wanneer je besluit te boeken, en de datum is beschikbaar, dan leg ik die voor je vast. Het exacte aantal liedjes en welke liedjes, volgen dan meestal tijdens de afspraak: thuis kun je alvast het repertoire bestuderen. Meestal plan ik de afspraak drie tot zes maanden voor de trouwdatum.

Live muziek tijdens een borrel, diner of receptie

Vanaf €350,-

MEEST VERKOCHT

Live muziek tijdens een huwelijk

Vanaf €325,-

Maatwerk

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem contact op